"

October 11, 2015

Trajneri i Danimarkës: Armeni – Shqipëri, e kurdisur


Trajneri i Danimarkës, Morten Olsen duket se po kalon momente mjaft të vështira pas fitores së Shqipërisë ndaj Armenisë, çka e kualifikoi Kombëtaren Kuqezi në Euro 2016, ndërsa Danimarkën e çoi drejt play-offit.

Olsen ka folur pas ndeshjes duke thënë se Armeni-Shqipëri ka qenë një takim i kurdisur.  “Gjithçka që ndodhi në Jerevan ishte e shtrembëruar dhe e parregullt”, ka deklaruar Olsen.

 *    *    *

1 comment:

  1. Ik ere pirdhu, harrove si u kualifikove ne 1990???

    ReplyDelete

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!