"

October 19, 2015

Arrestohet e banda e rrugës "Myslim Shyri"/ shpërndanin drogë gjimnazistëve


Policia arreston katër persona që shpërndanin drogë në kryeqytet. Arrestimet u bënë të mundura nga ana e Forces Operacionale “Shqiponja” ne bashkepunim me Seksionin e Narkotikeve ne Drejtorine e Policise Tirane.

Ne cilesine e proves materiale ju sekuestruan nje sasi lende narkotike e dyshuar “Cannabis Sattiva” (51 doza, 42.4 gram), nje automjet golf 4 ne targa AA 975FE.

U arrestuan ne flagrance (FOTO LART) : 1- Endrit Gjini, 25 vjec , 2-Gerti Mamani, 38 vjec, 3-Franko Ujka, 22 vjec, 4-Mariglen Mehmeti, 27 vjec. Ne baze te i informacioneve qe Policia posedonte per keta shtetas se ne shkollen “Demokracia” ne bashkepunim me njeri-tjerin keta shprendanin droge, prej disa kohesh mbaheshin ne mbikqyrje deri ne momentin e konstatimit.
*    *   *No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!