"

October 22, 2015

Gjumi mposht edhe liderët botërorë/Gjum' Qafira (Foto)

Papa Benedict


 Fidel Castro


 Alberto Fujimori Silvio Berlusconi (il Cavaliere)Princi Andrew Ruth Bader Ginsburg


 Silvio Berlusconi


 Larry Summers


 Gordon Brown


Angela Merkel


*    *    *
3 comments:

 1. perderisa ndalohet fyerjet dhe diskriminimet, ju lutemi te nderroni titullin dhe mos perdorni fjale fyese

  ReplyDelete
  Replies
  1. SQARIM: Gjum' Qafira, nga filmi "Lulekuqet mbi mure". Gjithsesi FALEMINDERIT!

   Delete
  2. Qafirat jan ne Siri tuj luftue per Atdhe :-)

   Delete

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!