"

October 19, 2015

Çfarë Po ndodh me De Biasi-n?!


A është kjo një tentativë e FSHF për të bërë Pazar mbi 2-3 Milionë EURO pagë që propozoi GDB? Apo është fillimi i largimit të pa dëshëruar të GDB nga Piedestali ku u ngrit me kualifikimin në Francë 2016?

Mos kanë dorë fqinjët e eleminuar? Dihet që mediat greko-serbe e kanë filluar me kohë shantazhin e dukshëm të tyre kundër Kombëtares Tonë dhe GDB.

Kush e autorizon topakëmbësin Fatbardh Jera të diskutojë në publik mbi pagën dhe të ardhmen e GDB?
Dihet që goditet nga poshtë, pema që ka kokrra. GDB e tregoi se ka me bollëk, dhe F.J. i duhen nja dy! Le të marrë një … pezullim/përjashtim nga puna me motivacionin “xhelozi profesionale”, ose “mashë gështenjash”…

Nëse do të bëhej një Referendum Popullor, kush do të Fitonte, Jera=Duka apo GDB?

Është koha që të numërohen “fërshëllimat” e akumuluara nda Dukës këto 20 e ca vite në krye të FSHF.

Blater, Platini … pse jo edhe Duka!


P.S.

Si do të Votonit Ju?

imazheshqip


*    *    *
No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!