"

October 19, 2015

“Lamë lesht” Kjo shprehje merr kuptim, sot më shumë se kurrë …


Terroristët e ISIS, po lënë mjekrrat në fushëbeteja si pasojë e frikës nga sulmet ruse kundër tyre në Siri.
Daily Mail raporton se shumë terroristë të ISIS’it po heqin mjekrrat dhe po vishen si gratë në mënyrë që t’u shpëtojnë sulmeve ruse, të cilat po bëhen në mbështetje të presidentit sirian, Bashar al-Assad.

Ndërkohë, janë publikuar edhe fotografi, që besohet të jenë realizuar afër Aleppos, ku shihen shumë “mjekrra” të braktisura nga terroristët e ISIS’it.

Madje, ata kanë “rënë edhe më poshtë” se kaq.


Daily Mail raporton se shumë prej tyre, kanë gjetur një metodë të rë për t’u shpëtuar sulmeve ruse. Po vishen si gra dhe në këtë mënyrë po bëjnë përpjekje të kalojnë kufirin me Turqinë.*    *    *

2 comments:

  1. HA HA HA HA HA HA HA HA HAAAAAAAA
    AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    HA HA AH AHA HA AH AHA HA AHA HA AH

    ReplyDelete

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!